FAQ: veelgestelde vragen

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit bieren die het het hele jaar verkrijgbaar zijn (regulars). Daarnaast brengen we regelmatig toffe eenmalige bieren (specials / seasonals) en collabs met andere brouwerijen uit. Kijk hier voor een overzicht van het meest actuele assortiment.

De meeste van onze bieren worden afgevuld op blik. Blik is namelijk beter voor de kwaliteit van het bier. Blik laat geen licht en zuurstof door en het blijft daardoor langer vers. Wil je hierover meer weten, lees dan onze blog.

Vragen consumenten over online bieren bestellen

Jazeker, onze bieren zijn ook online te bestellen. Kijk hiervoor in onze webshop.

Ja, in onze webshop bieden we diverse vaste bierpakketten aan. Ook hebben we regelmatig wisselende seizoenspakketten, bijvoorbeeld in de zomer, met Sinterklaas of Kerst. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf een pakket met bieren en/of merchandise samen te stellen. Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Wil je een biertje cadeau doen aan iemand? Dat kan! Je kunt in de webshop het adres invullen van degene die je wilt verrassen. Ook kun je een notitie achterlaten met een persoonlijk bericht. Dan zorgen wij dat het biercadeau bij hem of haar wordt bezorgd. 

We werken voor de verzending samen met Post NL. We streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk in te pakken en te versturen. Meestal ontvang je je bestelling al binnen een dag.

Ja, je kunt je bestelling in Rotterdam ook afhalen. Neem hiervoor contact met ons op. Dan maken we samen een afspraak.

Voor verzending binnen Nederland geldt tarief van € 6,95 per bestelling. Vanaf € 65,- is jouw verzending geheel gratis. Voor verzending buiten Nederland, neem contact met ons op.

Jazeker, wij werken samen met Biercheque. Dit betekent dat je de Biercheque bij ons kunt inleveren voor bieren en bierpakketten. Wil je meer weten hoe dit werkt, lees dan dit artikel.

Vragen slijters, horeca en bedrijven

Je kunt op diverse manieren onze bieren bestellen. Dit kan direct bij ons via email, telefonisch of het contactformulier. Of via onze distributeurs: 

  • Bierboetiek/BierGro
  • Elings Craftbeer & Drinks
  • Dutchpioneering
  • Kobier

Ja, dat kan zeker. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om kennis te maken. 

In de regio Rotterdam en omstreken leveren wij zelf. Bij grotere bestellingen buiten de regio Rotterdam kunnen we afspraken maken voor maatwerk. Verder bezorgen de onderstaande distributeurs onze bieren door heel Nederland:

  • Bierboetiek/BierGro
  • Elings Craftbeer & Drinks
  • Dutchpioneering
  • Kobier

 

Jazeker. Wil je onze bieren in een borrelpakket, kerstpakket, cadeau voor het personeel of als relatiegeschenk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.