Bierproeverij op locatie

Bierproeverij op locatie

Op zoek naar een bierproeverij voor de vrijdagmiddagborrel op kantoor, bedrijfsuitje of iets te vieren met leden van de sportclub of vereniging? ROTT. Brouwers organiseert bierproeverijen op locatie in de regio Rotterdam.

Bierproeverij laten organiseren

Wil je een bierproeverij laten organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de bierproeverij nemen we je aan de hand van verschillende van onze bieren mee op reis in de wereld van speciaalbier. We geven de achtergrond bij de bieren, vertellen leuke weetjes en niet onbelangrijk: je gaat de bieren proeven! We zorgen uiteraard dat de smaken van de bieren uiteenlopen, zodat je de verschillende geuren, kleuren en aroma’s in het bier goed kunt ontdekken. Kortom, een leuke ongedwongen middag/avond.

Wat zijn de kosten van een bierproeverij?

De prijs van de bierproeverij hangt af van het aantal deelnemende personen en het aantal bieren dat wordt geproefd. Ter indicatie kun je bij een proeverij uitgaan van:

  • Keuze uit 4, 5 of 6 bieren (proefglas 15 cl)
  • Vanaf € 15,95 (exclusief btw) per persoon
  • Vanaf 15 personen
  • Duur: minimaal 1,5 uur en maximaal 3 uur
  • Taal: Nederlands

Maatwerk bierproeverij

Speciale wensen? Laat het ons weten. We denken graag me je mee bij het organiseren van een proeverij op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse in een bierproeverij?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in, klik op ‘Verzenden’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Bierproeverij Rotterdamse bieren