Bier in je winkel of café?

Bier in je winkel of café?

Wil je onze bieren schenken in jouw bar of restaurant? Ben je eigenaar van een slijterij of speciaal bierwinkel? We werken graag met je samen!

Welke bieren op de bierkaart?

Bezig met het maken van een bierkaart? Wil je weten welke speciaal bieren perfect op de kaart van jouw horecagelegenheid passen? ROTT. Brouwers heeft een breed aanbod aan bieren en bierstijlen. Van een toegankelijk blond bier tot een fruitige IPA en van een dikke stout tot een verrassend seizoensbier. Zo speel je zo goed mogelijk in op de verschillende smaakprofielen en wensen van de gasten. Ook biedt het de mogelijkheid om door het jaar heen de bierkaart te vernieuwen. Voor elke klant, voor elk moment een lekker biertje om van te genieten. Wil je weten welke van onze bieren goed op jouw bierkaart passen, neem dan contact op de opties te bespreken.

Combineren van bieren met gerechten (beer pairing)

Ook adviseren we graag over bier-spijs combinaties (beer pairing) die de gerechten op de menukaart nog smaakvoller en unieker maken. Steeds vaker schenken restaurants, naast wijn, bijpassende bieren bij elke gang. ROTT. Brouwers werkt op dit vlak al met diverse culinaire restaurants samen, zoals HMB-restaurant en restaurant Rotonde in Rotterdam.

Onze bieren bestellen

Voor zowel horeca als retail zijn onze bieren door heel Nederland verkrijgbaar. Binnen de regio Rotterdam-Rijnmond leveren wij veelal zelf. Daarbuiten werken we samen met verschillende distributeurs en biergroothandels.

Meer weten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.