Sinterklaas en Kerst in coronatijd vier je met lekker bier

Sinterklaas en Kerst in coronatijd vier je met lekker bier

Het is nog maar de vraag of we dit jaar Sinterklaas en Kerst met collega’s, vrienden en familie kunnen vieren. Door corona en de coronamaatregelen kunnen we tijdens sinterklaasavond en de kerstdagen waarschijnlijk niet fysiek met elkaar proosten. Maar met onze bieren en onderstaande tips kun je er toch een gezellige decembermaand van maken!

Dat er tijdens de decembermaand nog coronamaatregelen gelden is wel zo goed als zeker. Dat is natuurlijk geen ideale situatie, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven bedacht om Sinterklaas en Kerst in kleine kring en op afstand met elkaar te vieren. Natuurlijk onder het genot van lekker speciaal bier!

Hieronder vind je vier tips om er een gezellige maand van te maken:

Lootjes trekken

Het trekken van lootjes hoort veelal bij Sinterklaas en Kerst. Nu dat niet in het echt kan, zijn er gelukkig voldoende digitale alternatieven. De bekendste hiervan is toch wel Lootjestrekken.nl. Maak eenvoudig een groep aan met bijvoorbeeld collega’s, familie of vrienden en nadat iedereen een lootje heeft getrokken kan de voorpret beginnen!

Koop een mooi cadeau voor elkaar (en laat het thuis bezorgen)

Het is altijd erg leuk om een cadeautje te geven of te ontvangen. Onze bieren zijn daar prima geschikt voor. Welke collega krijgt er Straf en moet mee naar Spanje? Of is er iemand Stout geweest en krijgt diegene de roe? Het kan natuurlijk ook zijn dat er zoete mensen zijn die een Toetje verdienen. Voor elke collega of vriend is er wel een type bier. Je kunt een leuk bierpakket kiezen, of losse bieren bestellen en deze zelf in een pakket verwerken. Kijk voor de mogelijkheden in onze webshop. Stuur het cadeau leuk ingepakt op naar werknemers van je bedrijf of je goede vrienden, zodat ze thuis helemaal in de feeststemming komen.

Online vieren via een videocall

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken: online videobellen. Met programma’s als Zoom, Skype en Teams is het heel makkelijk om  met elkaar verbonden te zijn, ook al ben je niet fysiek bij elkaar. Je kunt zelfs Sinterklaas of de Kerstman uitnodigen om deel te nemen aan het beeldbellen. Zo maak je het feestje compleet. Meer hierover is te vinden op internet ?

Speel online spelletjes

De decembermaand is de periode van spelletje spelen. Wie kent het dobbelspel inmiddels niet? Gelukkig zijn er ook genoeg online alternatieve varianten. Op deze manier kun je alsnog fanatiek de strijd met elkaar aangaan. Kijk hier voor meer inspiratie.

Proost!
Sinterklaas en de Kerstman