ROTT. Brouwers en koffiebranderij Brandzaak slaan handen ineen!

ROTT. Brouwers en koffiebranderij Brandzaak slaan handen ineen!

Stop ROTT. Brouwers en de koffiebranders van Brandzaak in een kamer en er ontstaat chemie, in de ruimste zin van het woord. Deze Rotterdamse samenwerking heeft geresulteerd in een nieuw Rotterdams product: ROTT.ontbijt. Bier met een smaakje, en wat voor één.

ROTT. Brouwers liep al langer met het idee om een smaakexplosie te vangen in hun ROTT.fles. Iets met bier én koffie. Veel gesprekken zijn daarvoor niet nodig. De juiste bonen worden geselecteerd door Brandzaak om niet alleen een koffiesmaak aan het bier te geven, maar om tegelijkertijd een extra dimensie toe te voegen aan het mondgevoel en de beleving. De Costa Ricaanse koffiebonen zijn toegevoegd tijdens het brouwproces als speciaal ingrediënt. Met als resultaat een vol en uitgesproken koffie stout. “Geen laf bakkie, maar een dubbele shot espresso, want als Rotterdamse brouwers zoeken we graag de grenzen op”.

Rotterdammers onder elkaar
Niet lullen maar poetsen is het veelgehoorde credo in Rotterdam. Veel woorden waren dus niet nodig en het idee tot product liet niet lang op zich wachten. Na een intensieve testfase is een nieuw Rotterdams bier geboren, de ROTT.ontbijt. Een cadeautje van Rotterdammers voor alle Nederlanders.

Verkoop
Inmiddels is de ROTT.ontbijt op diverse locaties verkrijgbaar. Houd de Facebookpagina van ROTT. Brouwers in de gaten voor verkooppunten. De oplage is namelijk gelimiteerd.