Dry January: Proost op een gezonde start van het nieuwe jaar met craft bier

De eerste maand van het nieuwe jaar is altijd een tijd om gezonde voornemens te maken en een frisse start te maken. Voor velen betekent dit ook het afzweren van alcohol tijdens Dry January. Maar dit betekent niet dat je smaakvolle bieren hoeft te missen.

Craft bier biedt een uitstekende oplossing voor degenen die meedoen aan Dry January. Er zijn steeds meer brouwers die alcoholvrije en alcoholarme bieren aanbieden, waaronder ROTT. Brouwers met hun ROTT.ride Non Alcoholic IPA.

ROTT.ride – Non Alcoholic IPA

Dry January - ROTT.ride - Non Alcoholic IPAROTT.ride biedt een echte IPA-ervaring, maar dan zonder de alcohol (0,3%). Dit bier is gemaakt met dezelfde ingrediënten als een normale IPA, waaronder mout, hop en water. Daarnaast is een speciale gist geselecteerd die bijna geen alcohol aanmaakt, maar wel voor karakter zorgt. Door de vele haver en tarwe in dit bier krijgt het bovendien een zacht en vol mondgevoel. Hierdoor behoudt het bier de volle smaak van een IPA, met tonen van citrus, tropisch fruit en een fijne hopbitterheid.

Door deze bierstijl te proberen, kun je genieten van de smaak van een IPA zonder de effecten van alcohol. Zo kun je genieten van lekker bier tijdens een avondje uit en daarna gewoon in de auto stappen.

Dry January is een geweldige manier om gezonde gewoonten te ontwikkelen en te laten zien dat je ook kan genieten van lekkere bieren zonder alcohol. Proost op een gezonde start van het nieuwe jaar!