Blog: De liefde voor Rotterdam gaat door de maag

Blog: De liefde voor Rotterdam gaat door de maag

Rotterdam in a Box is opgericht in 2017 om Rotterdamse microproducenten zoals ROTT. Brouwers een podium te geven.

Blog door Tycho Luijten (Rotterdam in a Box)

De intentie van Rotterdam in a Box was Rotterdamse kerstpakketten en Rotterdamse relatiegeschenken aan te bieden aan de trotse lokale ondernemer die Rotterdam wilt uitdragen. December 2017 was de eerste test voor het concept; gaan de mensen onze Rotterdamse kerstpakketten weten te vinden? Eindstand; wat hebben we veel mensen kunnen laten proeven van de producten uit onze Rotterdamse kerstpakketten. De potjes voor relatiegeschenken en kerstpakketten hebben hierbij geholpen. Maar de hoogste eer gaat naar leveranciers als ROTT. Brouwers.

Inmiddels zijn we een jaar verder na onze oprichting en inmiddels zijn we bekend bij de meeste mensen in Rotterdam. Rotterdamse producten vormen de essentie van ons concept en verdienen daarom onze volle aandacht op jacht naar het best bij elkaar gebrachte Rotterdamse kerstpakket en relatiegeschenk. ROTT. Brouwers is net als Rotterdam in a Box opgericht door Rotterdammers. De bieren van ROTT. Brouwers vormen een perfecte aanvulling op ons Rotterdams kerstpakket.

Wat Rotterdam in a Box ook gemeen heeft met ROTT. Brouwers naast het toedragen van een warm hart aan de stad is de sociale, maatschappelijke pijler. Bij Rotterdam in a Box is die verdeeld over drie overlappende pijlers. Als eerste werkgelegenheid; wij zijn als organisatie begonnen in Rotterdam-Zuid en na het aangaan van een strategisch partnership gevestigd in een kantoorpand uitkijkend op de SS Rotterdam. De producten is onze Rotterdamse kerstpakketten willen we ook mede uit deze multiculturele omgeving halen en mensen stimuleren om een product te gaan maken en vermarkten. Daar willen wij als Rotterdamse kerstpakketten aanbieder bij helpen door ze op te nemen in de Rotterdamse kerstpakketten.

Daarnaast gebruiken we ons concept als leermiddel. We willen een leerplek vormen voor jongeren uit de wijk. De promotionele campagnes van Rotterdam in a Box en haar Rotterdamse kerstpakketten wordt grotendeels ingezet als leermiddel voor mbo studenten uit de wijk. We horen vaak dat jongeren lastig aan een leuke stageplek komen waar ze veel kunnen leren. Bij Rotterdam in a Box krijgt een student veel verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht om zich op deze manier zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Wat bieden wij onze leveranciers zoals ROTT. Brouwers? Ten eerste bieden we onze Boxen aan en vormen daardoor een afzetmarkt voor het product in vorm van een bij elkaar verzamelde Box die dient als Rotterdams kerstpakket. Daarnaast is Rotterdam in a Box ook een medium dat dienst als promotiekanaal voor de producten die we geschikt achten als representatief voor Rotterdam. Onze Boxen kunnen perfect dienen als Rotterdams kerstpakket en Rotterdams Relatiegeschenk.

Kijk voor meer informatie over onze Rotterdamse Kerstpakketten:

www.rotterdaminabox.nl