ROTT. Brouwers op Rotterdamse Oogstmarkt tijdens de feestdagen

ROTT. Brouwers op Rotterdamse Oogstmarkt tijdens de feestdagen

Yes, we staan weer op de leukste markt van Rotterdam! De Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein: de plek vol makers van lokale, verse en smaakvolle producten. Je vindt ROTT. Brouwers hier met hun stoere bieren op zaterdag 28 november en zaterdag 19 december.

En omdat het feestdagen zijn nemen we naast losse bieren ook diverse leuke geschenkverpakkingen mee. Ideaal voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom. Dus scoor nog snel een biercadeau en maak er zo een gezellig decembermaand van. Alvast wat voorwerk doen? Kijk dan voor inspiratie in onze webshop. En lees zeker ook onze blog met tips om er, ondanks de coronaregels, een feestelijke sinterklaas- of kerstavond van te maken.

Daarnaast kun je op de Oogstmarkt ter plaatse een biertje van ons drinken. Dit alles onder het genot van live muziek en een lekker hapje van één van de andere aanwezige makers op de Oogstmarkt.

Kom dus gerust langs bij onze kraam. Dan vertellen we je met passie het verhaal achter onze bieren en geven we je graag een persoonlijk (bier)advies.

Tot dan!


Data: 28 november en 19 december
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Noordplein, Rotterdam